Matematik
Regneforskrift haster
19. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
min opgave står der
1. Regneforskrift for ret linje
Grafen for en lineær funktion går igennem punkterne P(-2,7 ; 1,9) og Q(6,4 ; -10,3).
a) Beregn regneforskriften for linjen igennem de to punkter
er det sådan
1,9--10,3 12,2
---------- = ------= -2,652
-2,7-1,9 -4,6
a
-10,3=-2,652x+b
-10,3-2,652=b
-12,952=b
Y=2,652x+b
håber får svar
min opgave står der
1. Regneforskrift for ret linje
Grafen for en lineær funktion går igennem punkterne P(-2,7 ; 1,9) og Q(6,4 ; -10,3).
a) Beregn regneforskriften for linjen igennem de to punkter
er det sådan
1,9--10,3 12,2
---------- = ------= -2,652
-2,7-1,9 -4,6
a
-10,3=-2,652x+b
-10,3-2,652=b
-12,952=b
Y=2,652x+b
håber får svar
Svar #1
19. november 2006 af 04w-jt (Slettet)
Du trækker de forkerte tal fra hinanden. Formlen hedder y2-y1/x2-x1 så det kommer til at se således ud: (-10.3 - 1.9)/(6.4 + 2.7)
Svar #2
19. november 2006 af DWT (Slettet)
Ligningen for den rette linie findes ved:
y-y0 = alfa * (x - x0)
Dvs.
Alfa = (y2-y1)/(x2-x1)
y - - 10 = alfa * (x - 6,4)
y = alfa*x - alfa * -6,4 + 10
Regn alfa og sæt ind...
y-y0 = alfa * (x - x0)
Dvs.
Alfa = (y2-y1)/(x2-x1)
y - - 10 = alfa * (x - 6,4)
y = alfa*x - alfa * -6,4 + 10
Regn alfa og sæt ind...
Skriv et svar til: Regneforskrift haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
