Matematik
hældingskoefficienten rapport
19. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
raporten står der
fortæl om hældingskoefficienten for en ret linje
hvliken betydning har hældingskoefficienten størrelse og fortegn for liniens udseende
hvad skal jeg skrive her forstår ik hvad de mener med det håber får svar
raporten står der
fortæl om hældingskoefficienten for en ret linje
hvliken betydning har hældingskoefficienten størrelse og fortegn for liniens udseende
hvad skal jeg skrive her forstår ik hvad de mener med det håber får svar
Svar #1
19. november 2006 af yasery (Slettet)
Formlen for en ret linie: y = ax + b
a = Hældningskoefficienten
b = Konstantledet
Hældningskoefficienten (også kendt som a) angiver hvor meget y vokser med, når x vokser med 1.
Betydning af hældningskoefficietens størrelse:
Når a > 0 vokser linien
Når a < 0 aftager linien
og hvis a = 0 er linien vandret
Håber det giver bare lidt mening :)
a = Hældningskoefficienten
b = Konstantledet
Hældningskoefficienten (også kendt som a) angiver hvor meget y vokser med, når x vokser med 1.
Betydning af hældningskoefficietens størrelse:
Når a > 0 vokser linien
Når a < 0 aftager linien
og hvis a = 0 er linien vandret
Håber det giver bare lidt mening :)
Skriv et svar til: hældingskoefficienten rapport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
