Biologi
Koncentration af hjertevæv
21. november 2006 af
fari (Slettet)
Nogen være søde og hjælper mig med spørsmålet, jeg side med en raport men kan ikke komme videre, fordi kan ikke forstå dette spørgsmål.
Tak
Væv påvirket af blodprop
mol/g
Glycogen =1,9
Mælksyre= 20,1
ATP =1,3
Upåvirket væv
mol/g
Glycogen= 4,1
Mælksyre =2,1
ATP = 5,5
Forklar, hvorfor der er forskel mellem de to analyserede hjerteområders indhold af glycogen, mælksyre og ATP
Tak
Væv påvirket af blodprop
mol/g
Glycogen =1,9
Mælksyre= 20,1
ATP =1,3
Upåvirket væv
mol/g
Glycogen= 4,1
Mælksyre =2,1
ATP = 5,5
Forklar, hvorfor der er forskel mellem de to analyserede hjerteområders indhold af glycogen, mælksyre og ATP
Svar #1
22. november 2006 af pededrengen (Slettet)
Hvad kendetegner væv der udsættes for en blodprop??? ... Cellerne i det berørte væv får ikke tilført noget blod!
Hvad er blodets primære rolle???
Hvordan danner hjerteceller energi ved henholdsvis aerobe samt anaerobe forhold???
Kræver glycolysen ilt eller ej???
Prøv at tænk over disse spørgsmål, så burde det være lige til at gå til!!!
Pøj pøj.
Skriv et svar til: Koncentration af hjertevæv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
