Fysik
Gasteori
21. november 2006 af
DWT (Slettet)
Heysa, jeg håber I kan hjælpe mig eftersom jeg har siddet med denne her opgave i et stykke tid:
en terning med kantlængden, 10cm, indeholder N2 ved temperaturen T = 300 K samt et tryk p = 1 atm.
- Hvor mange gange træffer et bestemt molekyle i gennemsnit væggen pr. sekund?
På forhånd tak
en terning med kantlængden, 10cm, indeholder N2 ved temperaturen T = 300 K samt et tryk p = 1 atm.
- Hvor mange gange træffer et bestemt molekyle i gennemsnit væggen pr. sekund?
På forhånd tak
Skriv et svar til: Gasteori
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
