Matematik
vektor regning
23. november 2006 af
wiesel (Slettet)
Jer er lidt ny til vektor regning, så det ville være fedt hvis nogen kunne hjælpe mig.
Den første opgave skal jeg have tjekket om jeg har regnet rigtigt.
|a| = 2, |b| = 3 og |a+b| = 3
cos(v) = (2^2+3^2-3^2)/(2*2*3) = 70.5 grader
Den næste opgave er jeg lidt på bar bund, har scannet den ind. http://www.wiesel.gigahost.dk/2.009.jpg
Har prøvet lidt af hver, men kan slet ikke få det til at passe.
Den første opgave skal jeg have tjekket om jeg har regnet rigtigt.
|a| = 2, |b| = 3 og |a+b| = 3
cos(v) = (2^2+3^2-3^2)/(2*2*3) = 70.5 grader
Den næste opgave er jeg lidt på bar bund, har scannet den ind. http://www.wiesel.gigahost.dk/2.009.jpg
Har prøvet lidt af hver, men kan slet ikke få det til at passe.
Svar #1
23. november 2006 af GitteMH (Slettet)
Hej.
Angående den opgave du linkede til: Der er en som har lagt den ind i opgaveforummet (i matematikforummet, selvfølgelig). Søg på "2009"
Med venlig hilsen Gitte
Angående den opgave du linkede til: Der er en som har lagt den ind i opgaveforummet (i matematikforummet, selvfølgelig). Søg på "2009"
Med venlig hilsen Gitte
Skriv et svar til: vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
