Matematik
Skæringspunkter!
23. november 2006 af
rebel (Slettet)
Okaayyy.. Har lige brug for lidt hjælp til hvordan jeg skal gribe dette an..:
En linje går gennem punkterne A(1,5) og B(2,4). Beregn koordinatsættene til linjens skæringspunkter med y-aksen, x-aksen og med linjen x=1.
Hvis jeg nu bestemmer linjens ligning (y=ax+b) .. kan jeg så bruge det til noget?? I så fald.. kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal gå i gang??
En linje går gennem punkterne A(1,5) og B(2,4). Beregn koordinatsættene til linjens skæringspunkter med y-aksen, x-aksen og med linjen x=1.
Hvis jeg nu bestemmer linjens ligning (y=ax+b) .. kan jeg så bruge det til noget?? I så fald.. kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal gå i gang??
Svar #3
23. november 2006 af mathon
...hvorfor endnu en tråd "Koordinater!" med samme indhold?
y=-x+6 er rigtig!
alle punkter på x-aksen har 2.koordinat = 0
alle punkter på y-aksen har 1.koordinat = 0
hvad er y, når x = 1
y=-x+6 er rigtig!
alle punkter på x-aksen har 2.koordinat = 0
alle punkter på y-aksen har 1.koordinat = 0
hvad er y, når x = 1
Svar #4
23. november 2006 af p-forever (Slettet)
Forstår ikke, hvorfor du opretter en ny tråd om det samme emne
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=282505
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=282505
Skriv et svar til: Skæringspunkter!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
