Matematik
lineære
25. november 2006 af
hjælp19 (Slettet)
hey
der står i min opgave
c) Vis hvordan man kan aflæse regneforskriften for en lineær funktion når man har grafen for funktionen.
I vælger selv hvilke grafer I vil bruge, men husk at det ikke er nok bare at bestemme regneforskriften, I skal også forklare i ord hvordan I gør det
jeg har regnet det ud jeg ved godt hvordan man gør det på koordinat system men ved ikke hvordan jeg skal forklar det i ord
håber for svar
der står i min opgave
c) Vis hvordan man kan aflæse regneforskriften for en lineær funktion når man har grafen for funktionen.
I vælger selv hvilke grafer I vil bruge, men husk at det ikke er nok bare at bestemme regneforskriften, I skal også forklare i ord hvordan I gør det
jeg har regnet det ud jeg ved godt hvordan man gør det på koordinat system men ved ikke hvordan jeg skal forklar det i ord
håber for svar
Svar #1
25. november 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis den lineære funktion hedder f:
Da f(0)=b er b grafens skæring med y-aksen.
Når x vokser med en (en til højre) vokser f med a.
Da f(0)=b er b grafens skæring med y-aksen.
Når x vokser med en (en til højre) vokser f med a.
Svar #2
25. november 2006 af hjælp19 (Slettet)
mener du at fx funktionen til den her er y=3x+4
hvor b rammer skæringspunktet som er 3 og
og for at finde b går jeg en hen og derefter går jeg op til den rammer den rette linjer som er 4 altså b er 4
er det sådan jeg kan skrive det på
hvor b rammer skæringspunktet som er 3 og
og for at finde b går jeg en hen og derefter går jeg op til den rammer den rette linjer som er 4 altså b er 4
er det sådan jeg kan skrive det på
Svar #3
25. november 2006 af ibibib (Slettet)
Det er en meget rodet sætning. Prøv at skelne mellem a og b.
Derudover er du på rette vej.
Derudover er du på rette vej.
Skriv et svar til: lineære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
