Biologi
HIV- Virus
25. november 2006 af
Montavr (Slettet)
Jeg har en opgave som jeg skal lave, hvor de benytter ordet "Stadier", som jeg ikke kender betydningen til.
Det står i denne sammenhæng:
Testet personer Har 4doblet antistoffer
HIV-Negative: 38 33
HIV-Positive uden symptomer på AIDS 27 21
HIV-Positive med forstadier til AIDS 14 8
HIV-Positive med AIDS 15 2
Det står i denne sammenhæng:
Testet personer Har 4doblet antistoffer
HIV-Negative: 38 33
HIV-Positive uden symptomer på AIDS 27 21
HIV-Positive med forstadier til AIDS 14 8
HIV-Positive med AIDS 15 2
Svar #1
25. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Der står da ikke stadier i det nævnte i #0?? :S
Men et stadie er en del af en udvikling. F.eks.:
1. stadie = Fra samleje til HIV konstateres.
2. stadie = Fra HIV konstateres til behandling kan iværksættes
3. stadie = Fra indledende behandling til et andet stadie i behandlingen
.
.
.
sidste stadie = fra behandlingen er stoppet til patienten dør (hvad enten det er pga. infektionen eller alderdom)
Blot et eksempel.
Men et stadie er en del af en udvikling. F.eks.:
1. stadie = Fra samleje til HIV konstateres.
2. stadie = Fra HIV konstateres til behandling kan iværksættes
3. stadie = Fra indledende behandling til et andet stadie i behandlingen
.
.
.
sidste stadie = fra behandlingen er stoppet til patienten dør (hvad enten det er pga. infektionen eller alderdom)
Blot et eksempel.
Svar #2
02. december 2006 af sille2 (Slettet)
Hvis det er "forstadierne til AIDS" du ikke forstår, så betyder dette i fagsprog at personen er begyndt at få nogle symptomer og/eller sygdomme som viser han/hun har AIDS.
Når man har AIDS i udbrud, så er ens immunforsvar helt brudt sammen.
Når man har forstadier til AIDS, så er man ikke brudt helt sammen endnu, men begynder at få forskellige sygdomme, foreksempel: mange lungebetændelser, svampeinfektioner, virusinfektioner. Alt sammen fordi ens immunforsvar begynder at bryde sammen.
Når man har AIDS i udbrud, så er ens immunforsvar helt brudt sammen.
Når man har forstadier til AIDS, så er man ikke brudt helt sammen endnu, men begynder at få forskellige sygdomme, foreksempel: mange lungebetændelser, svampeinfektioner, virusinfektioner. Alt sammen fordi ens immunforsvar begynder at bryde sammen.
Skriv et svar til: HIV- Virus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
