Matematik
Løsning?!
26. november 2006 af
viggojensens (Slettet)
Angiv en løsning til differentialligningen, der går gennem (x0,y0), når
dy/dx= e^(2x)-2e^(x)-e^(-x)
og
(x0,y0)=(ln(2);0)
Har prøvet en del, uden at kunne komme videre..
dy/dx= e^(2x)-2e^(x)-e^(-x)
og
(x0,y0)=(ln(2);0)
Har prøvet en del, uden at kunne komme videre..
Svar #2
26. november 2006 af Sentinox (Slettet)
Integration, og derefter randbetingelser...
//Sentinox
//Sentinox
Skriv et svar til: Løsning?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
