Matematik
Substitutionsmetoden - Graf
27. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa, jeg står desværre lige i øjeblikket i den uheldige situation, at jeg har fået stjålet min lommeregner og har en aflevering her i overmorgen.
Derfor vil jeg spørge jer til hjælp. Kender i en side på nettet, hvor der kan udregnes nogle af de følgende opgaver, eller kan de løses uden lommeregner?
3. Plot graphs of the function f(x)=x+4 and g(x)=2-x for values of x between -4 and 4. Hence solve the simultanours equations (Substitutionsmetoden) y-x=4, y+x=2
4. Plot a graph of the function f(x)=3x^2+10x-8 for values of between -5 and 3. Hence solve the equation 3x^2+10x-8=0.
6) Plot agraph of the function h=2+2x-x^2 for -3<=t=>3. Hence solve the equation 2+2x-x^2=0.
Derfor vil jeg spørge jer til hjælp. Kender i en side på nettet, hvor der kan udregnes nogle af de følgende opgaver, eller kan de løses uden lommeregner?
3. Plot graphs of the function f(x)=x+4 and g(x)=2-x for values of x between -4 and 4. Hence solve the simultanours equations (Substitutionsmetoden) y-x=4, y+x=2
4. Plot a graph of the function f(x)=3x^2+10x-8 for values of between -5 and 3. Hence solve the equation 3x^2+10x-8=0.
6) Plot agraph of the function h=2+2x-x^2 for -3<=t=>3. Hence solve the equation 2+2x-x^2=0.
Svar #1
27. november 2006 af Sannaen (Slettet)
Opg. 3 har jeg løst således:
y-x=4, y+x=2
1st step:
y-x=4= y-4=x
2nd step:
y+x=2 <=> (y-4)+y=2<=>2y-4=2<=>2y=4+2=2y=6=y=3
3rd step:
x=y-4=3-4=(-1)
= (-1,3)
y-x=4, y+x=2
1st step:
y-x=4= y-4=x
2nd step:
y+x=2 <=> (y-4)+y=2<=>2y-4=2<=>2y=4+2=2y=6=y=3
3rd step:
x=y-4=3-4=(-1)
= (-1,3)
Skriv et svar til: Substitutionsmetoden - Graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
