Andre fag

Matematik Differential

03. marts 2004 af Clarke (Slettet)
Det her burde være nemt nok, men efter en sygdomsperiode på 1½ uge, så er jeg åbenbart gået glip af noget. Denne opgave, jeg ved hvor jeg skal starte, er der nogen,d er gider hjælpe mig. Det drejer sig om en 3-4 opgaver, men alle af samme type, så jeg skal bare ha hjælp til denne:

funktionen F er givet ved

f (x) = tan x , xE ]-Pi/2 ; Pi/2[

Bestem en ligning for hver af de to tangenter til grafen fpr f, der har hældningskoefficient 2.

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2004 af Banyaroat (Slettet)

har du ikke flere løsninger?

Svar #2
03. marts 2004 af Clarke (Slettet)

Hjælp lige please... jeg er i panikj

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2004 af Peden (Slettet)

Grafen for f(x) har en hældning på 2 der hvor f'(x) = 2.

Differentier den og undersøg til hvilke x værdier f'(x) lig 2.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2004 af Banyaroat (Slettet)

y=f(x) + f'(x0)(x-x0), prøv at regne på det.

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2004 af Peden (Slettet)

Hov, havde vist ikke lige set det med ligningen ;) I så fald er Banyaroats løsningen nok smartere.

Skriv et svar til: Matematik Differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.