Matematik

parameter

29. november 2006 af lith (Slettet)
en ret linie har parameterfremstillingen:
VEKTOR OP=(X,Y)=(3,1)+t(2,1)
og et punkt Q=(3,9)
a) bestem koordinatsættet for vektoren QP


er der nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2006 af mathon

vektor_OP = (3+2t,1+t)

vektor_OQ =(3,9)

vektor_PQ = vektor_OQ - vektor_OP = (3,9) - (3+2t,1+t)

vektor_PQ = [3-(3+2t),9-(1+t)]

Skriv et svar til: parameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.