Matematik

er i tidspres

29. november 2006 af Camz (Slettet)
hvordan indtegner jeg efterfølgende funktioner ind i et enkeltlogarimisk papir på computeren?.

f(x) = 2*(1/3)^x
g(x) = 1/2*o,75^x
h(x) = 3*(1/10)^x

ønsker hjælp please,

CaMz







Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2006 af eightx2 (Slettet)

http://padowan.dk/graph/ evt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2006 af mathon

f(x) = y = 2*(1/3)^x

log(y) = log(2*(1/3)^x)

log(y) = log(2)+ log((1/3)^x)

log(y) = log(2)+ x*log(1/3)

log(y) = -log(3)*x + log(2)

.......

de øvrige på tilsvarende vis....

Svar #3
29. november 2006 af Camz (Slettet)

hej mathon hvad kan jeg bruge det til??

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2006 af mathon

beregner punkter (x,log(y)), som danner en ret linje

log(y) = -log(3)*x + log(2)


Svar #5
29. november 2006 af Camz (Slettet)

jamen.... den er ikke ret på et enkeltlogarimisk papir.?

hvorfor dog det?

Svar #6
29. november 2006 af Camz (Slettet)

har du ikke lavet en fejl.

log(y) = -log(1/3)*x + log(2) i stedet for log(y) = -log(3)*x + log(2)


Skriv et svar til: er i tidspres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.