Fysik
Fjeder
03. december 2006 af
b00z (Slettet)
Hey !
Jeg sidder og regner nogle fysikopgaver.
så har jeg fået til opgave at løse dette spørgsmål:
Hvor meget energi afsættes der i væksken i tidsummet fra t = 0 s til t = 0,25 s!
Her snakker vi om et stempel der er hængt op i en fjeder.
Fjeder konstanten er 3500 N / m.
Hvis nogen kan hjælpe mig ville det være lækkert !
skriv hvis i mangler nogle informationer.
hilsen en fortabt fysik elev
Jeg sidder og regner nogle fysikopgaver.
så har jeg fået til opgave at løse dette spørgsmål:
Hvor meget energi afsættes der i væksken i tidsummet fra t = 0 s til t = 0,25 s!
Her snakker vi om et stempel der er hængt op i en fjeder.
Fjeder konstanten er 3500 N / m.
Hvis nogen kan hjælpe mig ville det være lækkert !
skriv hvis i mangler nogle informationer.
hilsen en fortabt fysik elev
Skriv et svar til: Fjeder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
