Fysik
Hurtig opgave
03. december 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Hvordan ville i løse denne opgave - hvad skal jeg bruge af formel?
Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n=1 og n=2 i hydrogen er 10,2 eV.
Hvilken frekvens har den strålin, der udsendes, når elektroner springer fra tilstand 2 til 1?
På forhånd tak.
Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n=1 og n=2 i hydrogen er 10,2 eV.
Hvilken frekvens har den strålin, der udsendes, når elektroner springer fra tilstand 2 til 1?
På forhånd tak.
Svar #2
03. december 2006 af Lurch (Slettet)
E = h*f
hvor h er plankcs konstant.
En anden gang burde du prøve din bog. Den står der med garanti.
hvor h er plankcs konstant.
En anden gang burde du prøve din bog. Den står der med garanti.
Skriv et svar til: Hurtig opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
