Fysik
bølge.
05. december 2006 af
sus-gym (Slettet)
formlen v = kvadratrod(f/ my)
. hvor for skal grafen for den give hældningen 1 ?
... nogen der kann forklare?
. hvor for skal grafen for den give hældningen 1 ?
... nogen der kann forklare?
Svar #1
05. december 2006 af Lurch (Slettet)
En graf for hvad? Hvad er x, hvad er y?
Hvad er funktion af hvad?
Hvad er funktion af hvad?
Svar #2
05. december 2006 af sus-gym (Slettet)
ups.
x aksen er der f x lambda
og på y aksen kvadratrod(F/my)
hjelper det ???
x aksen er der f x lambda
og på y aksen kvadratrod(F/my)
hjelper det ???
Svar #3
05. december 2006 af Lurch (Slettet)
Hmm, det var da en sær graf :)
v=f*lamda. Kald v for X
kald kvrd(F/my) for Y
kvrd(F/my)=v
Y=X
Dette er jo en ret linie med hældning 1, som skær y aksen i (0,0)
Y=1*X + 0
en ret linie har formen y=ax + b
v=f*lamda. Kald v for X
kald kvrd(F/my) for Y
kvrd(F/my)=v
Y=X
Dette er jo en ret linie med hældning 1, som skær y aksen i (0,0)
Y=1*X + 0
en ret linie har formen y=ax + b
Skriv et svar til: bølge.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
