Matematik

tekst

08. december 2006 af hjælp19 (Slettet)
hey
har lavt selv en tekst til eksponentille funktioner

om du vil se om det er rigtig

Marie som arbejder i Bilka har en timeløn på 30 kr. hun bliver lovet en årlig lønstigning på 8 % i de kommende år.

Funktionen til den er:

30 * 1,08x =y

hvad btyder endelige bliver lovet en årlig lønstigning


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2006 af mathon

y = 30*1,08^x

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0.
Vel at hun bliver lovet, at lønnen stiger med 8% per år?

Svar #3
09. december 2006 af hjælp19 (Slettet)

ok tak når man skal regne den så skal man så ikke gør sådan ik

30*1,80 * 2= 972000

endtil 10 er det nok endelig

Skriv et svar til: tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.