Matematik
Manuel integrering
11. december 2006 af
the87boy (Slettet)
Er der nogle, der kan vise mig, hvordan man integrerer denne:
(16*x)/(9+4*(x^2))
Gerne med udregninger, hvis I kan fremstille nogle sådanne
(16*x)/(9+4*(x^2))
Gerne med udregninger, hvis I kan fremstille nogle sådanne
Svar #2
11. december 2006 af the87boy (Slettet)
Jamen, problemet er mest, at jeg ikke får det rigtige½
Svar #3
11. december 2006 af dnadan (Slettet)
S (16*x)/(9+4*(x^2)) dx
t=9+4x^2, hvormed dx/dt=8x <=> dx=1/(8x)*dt
Dette indsættes nu og hermed fås:
S(16*x)/(t*8x) dt
Regn nu selv videre...
t=9+4x^2, hvormed dx/dt=8x <=> dx=1/(8x)*dt
Dette indsættes nu og hermed fås:
S(16*x)/(t*8x) dt
Regn nu selv videre...
Skriv et svar til: Manuel integrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
