Matematik
Tjekke..
13. december 2006 af
kuldioxid (Slettet)
hej jeg har lavet en opgave, nogen der gider se om jeg har fået det rigtige resultat..
"Betragt funktionen med forskrift
f(x) = 4e · ln(x)
Grafen for funktionen g med forskrift
g(x) = x2 - 8x - 5
har en tangent t, der er parallel med tangenten i punktet (e,f(e)) til grafen for funktionen f.
Bestem en ligning for tangenten t.
"
Jeg har fået tangenten til 4x - 41..
Er det rigtigt..?
"Betragt funktionen med forskrift
f(x) = 4e · ln(x)
Grafen for funktionen g med forskrift
g(x) = x2 - 8x - 5
har en tangent t, der er parallel med tangenten i punktet (e,f(e)) til grafen for funktionen f.
Bestem en ligning for tangenten t.
"
Jeg har fået tangenten til 4x - 41..
Er det rigtigt..?
Skriv et svar til: Tjekke..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
