Matematik

SSO Pi

15. december 2006 af freespa (Slettet)
hvordan finder jeg en tilnærmet værdi for pi ved at beregne summen af de 20 første led i Leibniz' række :

1/pi = 1 - 1/3 + 1/5 - 1/7 +1/9...

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2006 af Matkaj

Tag den reciprokke af din sum!

Svar #2
16. december 2006 af freespa (Slettet)

hvad betyder reciprokke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2006 af Asger_ss (Slettet)

du tager summen af de tyve første led, den sum og så har du en simpel ligning: 1/pi=sum <=> pi=1/sum

Skriv et svar til: SSO Pi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.