Samfundsfag
Ligheds definitioner
19. december 2006 af
Rune-dj (Slettet)
Håber i kan hjælpe. Jeg har to kilder der siger noget forskelligt om hvordan lighedsbegreberne skal defineres:
1)
Formel lighed = lige muligheder for at opnå resultater
Reel lighed = lige resultater
2)
Formel lighed = lige muligheder for at opnå resultater
Reel lighed = en blanding mellem de 2 andre
Konsekvent lighed = lige resultater
hvilken kilde skal jeg stole på? :S
1)
Formel lighed = lige muligheder for at opnå resultater
Reel lighed = lige resultater
2)
Formel lighed = lige muligheder for at opnå resultater
Reel lighed = en blanding mellem de 2 andre
Konsekvent lighed = lige resultater
hvilken kilde skal jeg stole på? :S
Svar #1
19. december 2006 af FredeW (Slettet)
Der er jo ikke en autoritativ definition på lighed, så derfor er det ganske naturligt, at forskellige tekster definerer lighed forskelligt.
Det, du bare skal være opmærksom på - og det har du jo allerede fået med fra kilderne - er at lighed ikke er en ting, for hvis man ikke tager højde for det, bliver det meget svært at komme længere.
Det, du bare skal være opmærksom på - og det har du jo allerede fået med fra kilderne - er at lighed ikke er en ting, for hvis man ikke tager højde for det, bliver det meget svært at komme længere.
Skriv et svar til: Ligheds definitioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
