Fysik
Snorkraft
19. december 2006 af
pox (Slettet)
Hey alle, håber i kan hjælpe med denne opgave
Et billede på 800 g hænger i en snor som vist på figuren
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/4804/billeldedahx7.png[/IMG][/URL]
a. Bestem snorens kraft på billedet i de to ophængningspunkter A og B, når vinklen u er 108 grader.
Mange tak
Et billede på 800 g hænger i en snor som vist på figuren
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/4804/billeldedahx7.png[/IMG][/URL]
a. Bestem snorens kraft på billedet i de to ophængningspunkter A og B, når vinklen u er 108 grader.
Mange tak
Svar #1
19. december 2006 af pox (Slettet)
[url=http://imageshack.us][img=http://img386.imageshack.us/img386/4804/billeldedahx7.png][/url]
Svar #2
19. december 2006 af pox (Slettet)
hva dælen.. prøver lige igen
http://img386.imageshack.us/img386/4804/billeldedahx7.png
http://img386.imageshack.us/img386/4804/billeldedahx7.png
Svar #3
22. december 2006 af silverbabe (Slettet)
hvis det er trækkraften i de to snore du mener.
800g/2 = 400g
400/cos54 = 680g => 6,7N
Det bliver trækkraften i de to snore.
800g/2 = 400g
400/cos54 = 680g => 6,7N
Det bliver trækkraften i de to snore.
Skriv et svar til: Snorkraft
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
