Fysik
hjælp mig
20. december 2006 af
iller (Slettet)
har en opgave om konstant acceleration på et skråplan, som driller en smule.
Håber at der er nogen der kan hjælpe:
En minigolf spiller forsøger at trille en golfkugle op af en bakke, der med god tilnærmelse er et skråplan. Kuglen ligger til t = 0 ved skråplanet bund. Grundet skråplanens hældning vil kuglen, efter golfspilleren har slået til, have en acceleration imod bevægelsen på 3,1 m/s2. Til tiden t = 0,2 s har golfkuglen en hastighed på 4,38 m/s. Opskriv bevægelsesligninger for golfkuglen.
Bakken er 5 m lang. Afgør om kuglen når op til toppen.
på forhånd tak
Håber at der er nogen der kan hjælpe:
En minigolf spiller forsøger at trille en golfkugle op af en bakke, der med god tilnærmelse er et skråplan. Kuglen ligger til t = 0 ved skråplanet bund. Grundet skråplanens hældning vil kuglen, efter golfspilleren har slået til, have en acceleration imod bevægelsen på 3,1 m/s2. Til tiden t = 0,2 s har golfkuglen en hastighed på 4,38 m/s. Opskriv bevægelsesligninger for golfkuglen.
Bakken er 5 m lang. Afgør om kuglen når op til toppen.
på forhånd tak
Svar #2
20. december 2006 af iller (Slettet)
tusind tak.. har egentlig også selv fundet ud det..
det med at opstille bevægelsesligninger hvor ser de helt præcis ud?
det med at opstille bevægelsesligninger hvor ser de helt præcis ud?
Skriv et svar til: hjælp mig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
