Biologi
bm
20. december 2006 af
hjælp19 (Slettet)
hey
hvad er nu endelige bmi
hvor optages mineral hen er det ik tyndtarm og tyktarmen
hvorfor kan ikke alle ernærings ikke optages på en sted
tak på forhånd
hvad er nu endelige bmi
hvor optages mineral hen er det ik tyndtarm og tyktarmen
hvorfor kan ikke alle ernærings ikke optages på en sted
tak på forhånd
Svar #1
20. december 2006 af akadina (Slettet)
BMI = Body Mass Index
Det udregnes sådan:
vægten divideret med højden i meter ganget med sig selv.
Altså hvis du er 168cm og vejer 56kg så er din BMI 20,5
da 56/(1.68x1,68)= 20,5
Det udregnes sådan:
vægten divideret med højden i meter ganget med sig selv.
Altså hvis du er 168cm og vejer 56kg så er din BMI 20,5
da 56/(1.68x1,68)= 20,5
Skriv et svar til: bm
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
