Matematik
Vektor
08. januar 2007 af
mobz (Slettet)
Det hele er vektorer (kan bare ikke finde ud af at lave et vektor tegn)
|a| = 2
|b| = 3
|a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
Er helt lost..
|a| = 2
|b| = 3
|a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
Er helt lost..
Svar #1
08. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Benyt at
|a+b|² = a²+b²+2a·b =>
3² = 2²+3²+2a·b <=>
-2 = a·b
og derefter formlen
a·b = |a||b|cosv
|a+b|² = a²+b²+2a·b =>
3² = 2²+3²+2a·b <=>
-2 = a·b
og derefter formlen
a·b = |a||b|cosv
Svar #2
08. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
Eller cosinusrelalationen. Godt nok er det lidt off topic, men nemmere.
Svar #4
08. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#3.
Tjah, du skal godt nok ud i addition af to vinkler, men det virker nemmere. Endskønt #1 er mere korrekt i dette tilfælde. Det giver dog nøjagtigt samme resultat.
Undskyld jeg blandede mig. Det var vist unødvendigt. ;)
Tjah, du skal godt nok ud i addition af to vinkler, men det virker nemmere. Endskønt #1 er mere korrekt i dette tilfælde. Det giver dog nøjagtigt samme resultat.
Undskyld jeg blandede mig. Det var vist unødvendigt. ;)
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
