Matematik
mundtlig
08. januar 2007 af
tullerpigen (Slettet)
Hej! Jeg har en lille mundlig fremlæggelse hvor jeg skal bevise følgende:
|x|=numeriske værdi
x for x>0
f(x)= |x| {
x for x0: f(x)-f(0)/x-0 = |x|-0/x = x/x = 1->1 for x -> 0^+
x -1 for x -> 0^-
Det kan være de er lettere at se på papir ;)
Men jeg vil høre om der ikke er nogen der kan hjælpe mig med at formulere en forklaring og sådan?
|x|=numeriske værdi
x for x>0
f(x)= |x| {
x for x0: f(x)-f(0)/x-0 = |x|-0/x = x/x = 1->1 for x -> 0^+
x -1 for x -> 0^-
Det kan være de er lettere at se på papir ;)
Men jeg vil høre om der ikke er nogen der kan hjælpe mig med at formulere en forklaring og sådan?
Svar #1
08. januar 2007 af tullerpigen (Slettet)
Der burde øverst stå:
f(x)= |x|{ x for x>0 og x for x<0
f(x)= |x|{ x for x>0 og x for x<0
Skriv et svar til: mundtlig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
