Matematik
Geometri og trigonometri
09. januar 2007 af
shumanoo (Slettet)
Opg lyder sådan her :
Trekanterne A1 , B1 , C1 og A B C er ensvinklede.
I en trekant ABC er a = 12, b = 15 og c = 22. I trekant A1, B1, C1, er a1 = 35.
Beregn lægden af siderne b1 og c1.
Beregn desuden a1 : b1 og a : b
håber nogen gider hjælpe ( :
Opg lyder sådan her :
Trekanterne A1 , B1 , C1 og A B C er ensvinklede.
I en trekant ABC er a = 12, b = 15 og c = 22. I trekant A1, B1, C1, er a1 = 35.
Beregn lægden af siderne b1 og c1.
Beregn desuden a1 : b1 og a : b
håber nogen gider hjælpe ( :
Svar #1
09. januar 2007 af McMaster (Slettet)
Forholdet mellem de to trekanter er ens, og forholdet kan beregnes ved siderne a og a1.
Forholdet er 12/35
Forholdet er 12/35
Svar #2
09. januar 2007 af McMaster (Slettet)
For at finde b1, skal længden b ganges med det fundne forhold. Ligeledes for c1.
Skriv et svar til: Geometri og trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
