Matematik
differentialregning
10. januar 2007 af
phonebooth (Slettet)
hej..
jeg har funktionen f(x)= sin x + cos x
den skærer i punkterne a = 2,356 og b = 5,498 i x-aksen..
jeg skal så vise at a og b tilnærmelsesvis har de her værdier?
er gået helt i stå..:(
mange tak på forhånd..
jeg har funktionen f(x)= sin x + cos x
den skærer i punkterne a = 2,356 og b = 5,498 i x-aksen..
jeg skal så vise at a og b tilnærmelsesvis har de her værdier?
er gået helt i stå..:(
mange tak på forhånd..
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
