Matematik

Parameterfremstillingen.....haster meget skal aflever i morgen

11. januar 2007 af Jelly (Slettet)
Linjerne m og n har parameterfremstillingerne

m: (x,y,z) = (1+2t, 2t, 3) og n:(x,y,z)=(5-t, 9+t, 8+2t)

1.
Find en parameterfremstilling for den plan a (alfa), der indeholder linjerne m og n.

2.
Bestem tallet k, så punktet P(4k,k,0) ligger i a(alfa).

3.
Find en parameterfremstilling for skæringslinjen mellem a(alfa) og xy-planen.

Håber på hjælp, da jeg skal aflevere i morgen.

Håber på hints.

På forhånd tak!

Svar #1
11. januar 2007 af Jelly (Slettet)

Nogle hints vil hjælpe mig meget.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#1: Jeg kan godt løse den, men jeg turde ikke at give dig løsningen, hvis Lisa02 ser det.

Svar #3
11. januar 2007 af Jelly (Slettet)

#2
Du må godt give mig løsningen, så jeg til en anden gang selv kan løse lignende opgaver.

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=21738

Svar #5
11. januar 2007 af Jelly (Slettet)

Sætter virkelig stor pris på din hjælp Mathon!!


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2007 af mathon

fejlen i første link var, at jeg antog, at t var den samme for beggelinjer, hvilket ikke er tilfældet. Så du bedes se bort fra 1. LINK

Svar #7
11. januar 2007 af Jelly (Slettet)

Kan du hjælpe mig med den allersidste opgave....

Vis, at planen a (alfa) og linjen m er parallelle, og beregn afstanden mellem dem, når:

a: (x,y,z) = (1,-2,4) + t(1,-3,2) + s(-1,2,-3)

og m: (x,y,z)=(8,-2,7) + t(1,-5,0)

På forhånd tak.

Mit bud:
http://peecee.dk/?id=21739


Svar #8
11. januar 2007 af Jelly (Slettet)

er der nogle af jer der kan bekræfte om jeg har lavet opgaven rigtigt?

På forhånd tak!

Skriv et svar til: Parameterfremstillingen.....haster meget skal aflever i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.