Matematik
4. gradsligning
13. januar 2007 af
spindocter (Slettet)
Hej alle.
Jeg skal løse x^4-3x^2+2=0
Jeg ved godt der er en smart måde at klare netop denne opgave på, men kan ikke komme på det?
På forhånd tak
Frederik
Jeg skal løse x^4-3x^2+2=0
Jeg ved godt der er en smart måde at klare netop denne opgave på, men kan ikke komme på det?
På forhånd tak
Frederik
Svar #1
13. januar 2007 af kraka (Slettet)
Hint:
Sæt x^2=t. Så får du en andengradsligning du forholdsvist nemt kan løse.
Vh
Sæt x^2=t. Så får du en andengradsligning du forholdsvist nemt kan løse.
Vh
Skriv et svar til: 4. gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
