Matematik
Bestem hastighed
14. januar 2007 af
wwwhej (Slettet)
En partikel bevæger sig på en ret linje. Partiklens position s (meter) til tidspunktet t (sek.) er givet ved
s(t) = 5t^0,5
bestem partiklens hastighed til tidspunktet t = 4
s(t) = 5t^0,5
bestem partiklens hastighed til tidspunktet t = 4
Svar #1
14. januar 2007 af Zaga (Slettet)
du skal differentier din s(t), så har du din hastighedsvektor.. heraf sætter du din t.værdi i funktionens ligning, vil jeg mene..
Svar #2
14. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Ja, hastigheden er jo givet ved s'(t), så hastigheden til t = 4 er s'(4).
Skriv et svar til: Bestem hastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
