Matematik
forskrifter
14. januar 2007 af
Nannok (Slettet)
Bestem forskift for h=f"bolle" g og k=g"bolle"f.
f(x) = 0,5x + c
g(x) = 3x - 2
jeg får
h= 0,5(3x-2) = 9/2 x - 3
k= 3(0,5x + c) = 3/4x + 0,5 c
er dette rigtigt?
f(x) = 0,5x + c
g(x) = 3x - 2
jeg får
h= 0,5(3x-2) = 9/2 x - 3
k= 3(0,5x + c) = 3/4x + 0,5 c
er dette rigtigt?
Svar #2
14. januar 2007 af ibibib (Slettet)
h. Du mangler +c
k. Du mangler -2. Derudover er der fejl når du ganger 3 ind i parentesen.
k. Du mangler -2. Derudover er der fejl når du ganger 3 ind i parentesen.
Svar #3
14. januar 2007 af Nannok (Slettet)
hvorfor er det en fejl?
og hvordan bestemmer man så c, så h(x) = k(x) for ethvert x?
og hvordan bestemmer man så c, så h(x) = k(x) for ethvert x?
Skriv et svar til: forskrifter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
