Engelsk
Rettelse
14. marts 2004 af
ronni123 (Slettet)
Godeftermiddag i nydelige mennesker! jeg håber jeg kan lokke en sjæl eller 2 til lige at læse mit referat igennem og eventuelt komme med nogle rettelser?
På forhånd mange mange tak....
This text is about a man, who has been a dad for five months. He really cares for his son and every time he is apart from him he misses him and that feeling has the man never experienced before. The narrator is asking a question about how the man should stay away from his son, so his warped sense of masculinity won’t be spoiled. A chief psychologist from the University Hospital of Copenhagen named Svend Aage Madsen tells that it is a lie and an old urban legend that women are the best to take care of their newborn babies, in the first year of the newborns life. Svend Aage Madsen has leaded five years researching in father attachment to the newborn babies. His conclusion is that men are just as good as women to take care of the newborns. He doesn’t really understand why the manly personalities don’t secure paternity leave for fathers. A close relationship to the newborns starts in the beginning and if you cut your self out from that you will regret a lot of things and end up asking them self if it was so important to stay late at work, so you may will miss some quality time with the newborn babies. He also tells that it is the first time in the entire human civilization, that so many men are present at the birth. New fathers today have a completely different view on how things around the baby and the new life should be. The two sexes today, have very much in comment and they are treating the baby very much a like. In the old days the men felt like that they were the breadwinner for the family, but it isn’t like that today. Now a day the two sexes are sharing the role as breadwinner. It isn’t necessary that the man is the only breadwinner for the family. Today men and women think different thoughts about the baby, two months before the birth. After the birth their thoughts are very much a like. It’s the baby that triggers the potential care, we all have in our self. Our ability to take care of the newborn babies is not decided by the sex, but by the intimacy and care, we all have discovered when we were small. It’s important for the boys to get in touch with their feminine site and if fathers are having a more close relationship it would be better for them all in the long run.
På forhånd mange mange tak....
This text is about a man, who has been a dad for five months. He really cares for his son and every time he is apart from him he misses him and that feeling has the man never experienced before. The narrator is asking a question about how the man should stay away from his son, so his warped sense of masculinity won’t be spoiled. A chief psychologist from the University Hospital of Copenhagen named Svend Aage Madsen tells that it is a lie and an old urban legend that women are the best to take care of their newborn babies, in the first year of the newborns life. Svend Aage Madsen has leaded five years researching in father attachment to the newborn babies. His conclusion is that men are just as good as women to take care of the newborns. He doesn’t really understand why the manly personalities don’t secure paternity leave for fathers. A close relationship to the newborns starts in the beginning and if you cut your self out from that you will regret a lot of things and end up asking them self if it was so important to stay late at work, so you may will miss some quality time with the newborn babies. He also tells that it is the first time in the entire human civilization, that so many men are present at the birth. New fathers today have a completely different view on how things around the baby and the new life should be. The two sexes today, have very much in comment and they are treating the baby very much a like. In the old days the men felt like that they were the breadwinner for the family, but it isn’t like that today. Now a day the two sexes are sharing the role as breadwinner. It isn’t necessary that the man is the only breadwinner for the family. Today men and women think different thoughts about the baby, two months before the birth. After the birth their thoughts are very much a like. It’s the baby that triggers the potential care, we all have in our self. Our ability to take care of the newborn babies is not decided by the sex, but by the intimacy and care, we all have discovered when we were small. It’s important for the boys to get in touch with their feminine site and if fathers are having a more close relationship it would be better for them all in the long run.
Svar #1
14. marts 2004 af ronni123 (Slettet)
Håber der en sjæl som forholdsvis hurtigt lige gider kigge den igennem da den skal afleveres imorgen og den er rimelig vigtig
Svar #2
14. marts 2004 af ronni123 (Slettet)
Er der slet ingen som lige vil bruge 5 min????? PLEASE HJÆLP
Svar #3
14. marts 2004 af Fingersen (Slettet)
Jeg tager meget lidt af den her. Gider ikke tage mere da jeg er ekstremt træt
brug ikke this, men the text
fjern kommaet foran who
he is apart from him = omformuler
Sæt punktum efter din omformulering og skriv næste sætning sådan her:
He has never felt like that before. Eller forbind det med omformuleringen via et and
Næste sætning skal omformuleres. Is asking a question about how skal omformuleres.
the man = brug the father i stedet for
lav ikke sammentrækninger
brug andet ord en warped
brug ikke this, men the text
fjern kommaet foran who
he is apart from him = omformuler
Sæt punktum efter din omformulering og skriv næste sætning sådan her:
He has never felt like that before. Eller forbind det med omformuleringen via et and
Næste sætning skal omformuleres. Is asking a question about how skal omformuleres.
the man = brug the father i stedet for
lav ikke sammentrækninger
brug andet ord en warped
Skriv et svar til: Rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
