Matematik
Vektore
17. januar 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey ..
har brug for lidt hjælp til følgende opgave:
e) I planen er givet følgende punkter A(1,2) , B(7,-3) og C(-3,1) . Bestem koordinatsættet til VektorAB , VektorCA og VektorBC .
har brug for lidt hjælp til følgende opgave:
e) I planen er givet følgende punkter A(1,2) , B(7,-3) og C(-3,1) . Bestem koordinatsættet til VektorAB , VektorCA og VektorBC .
Svar #1
17. januar 2007 af ysubhi (Slettet)
Hey
AB=OB-OA=(7-1,-3-2)=(6,-5)
CA=OA-OC=(1-(-3),2-1)=(4,1)
BC=OC-OB=(-3-7,1-(-3))=(-10,4)
Husk at vektorernes koordinater skal skrives under hinanden
AB=OB-OA=(7-1,-3-2)=(6,-5)
CA=OA-OC=(1-(-3),2-1)=(4,1)
BC=OC-OB=(-3-7,1-(-3))=(-10,4)
Husk at vektorernes koordinater skal skrives under hinanden
Svar #2
17. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
#1 Vektorernes koordinater behøver ikke at stå under hinanden. Det er lige så rigtigt at skrive koordinaterne efter hinanden.
Skriv et svar til: Vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
