Matematik
Integral regning hjælp
18. januar 2007 af
kulfi (Slettet)
Hey
nogen der kan fortælle mig, hvad disse to funktioner bliver til hvis man integrere dem??
F´(x)=5*sin(2x)
F´(x)=x*cosx
Jeg ved at den første skal blive noget med -cos og den anden bliver til sinx.
Håber der er nogen som kan hjælp
nogen der kan fortælle mig, hvad disse to funktioner bliver til hvis man integrere dem??
F´(x)=5*sin(2x)
F´(x)=x*cosx
Jeg ved at den første skal blive noget med -cos og den anden bliver til sinx.
Håber der er nogen som kan hjælp
Svar #1
18. januar 2007 af sigmund (Slettet)
a) Sammensat funktion:
\,dx=-\frac{5}{2}\cos(2x)+k,$)
hvor k er en konstant.
b) Produkt -- partiel integration:
\,dx=\sin(x)x-\int\sin(x)1\,dx=x\sin(x)+cos(x)+c,$)
hvor c er en constant.
hvor k er en konstant.
b) Produkt -- partiel integration:
hvor c er en constant.
Skriv et svar til: Integral regning hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
