Matematik
vektor
18. januar 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
skal bestemme arealet af et parallelogram, får oplyst:
vektor a = (3,7), vektor a*vektor (hat)b=vektor a* vektor b, vektor b's lægnde er kvadratrod(29)
skal finde arealet, nogen hints?
vektor a = (3,7), vektor a*vektor (hat)b=vektor a* vektor b, vektor b's lægnde er kvadratrod(29)
skal finde arealet, nogen hints?
Svar #1
19. januar 2007 af Bacchus (Slettet)
isoler vektor a og b, og så tag den numeriske værdi af determinanten. Så har du arealet :)
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
