Matematik
Hjælp til blækregning !!
21. januar 2007 af
joeanna (Slettet)
jeg er heller ik så god til det med blækregning .. og de 2 sidste jeg afleverede fik jeg -3 ... :-s så jeg har rimelig meget brug for hjælp ...... :D
1) Et rektangel ABCD
Hvor ab = 9,12
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder at <E=110C og AE = 4,52
M er midtpunkt af siden AB
Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EB
Beregn EM og EC .
2) en trekant har sidelængderne 6,45 – 5,32 og 7,33
Beregn trekantens vinkler
3) i en trekant ABC er <A = 30C - <C = 120C og AC = 20
Beregn trekantens areal .
Opgave a:
Forkort brøken
Opgave b:
Løs ligningen
Opgave c:
Bestem ligningen for den rette linie der går gennem punkterne (-2,4) og (5,9). Hvor skærer linien x-aksen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig .. på forhånd tak . :)
1) Et rektangel ABCD
Hvor ab = 9,12
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder at <E=110C og AE = 4,52
M er midtpunkt af siden AB
Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EB
Beregn EM og EC .
2) en trekant har sidelængderne 6,45 – 5,32 og 7,33
Beregn trekantens vinkler
3) i en trekant ABC er <A = 30C - <C = 120C og AC = 20
Beregn trekantens areal .
Opgave a:
Forkort brøken
Opgave b:
Løs ligningen
Opgave c:
Bestem ligningen for den rette linie der går gennem punkterne (-2,4) og (5,9). Hvor skærer linien x-aksen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig .. på forhånd tak . :)
Svar #1
21. januar 2007 af chrissertina (Slettet)
Forventer du, at vi løser hele din aflevering for dig?
Kom med nogle forslag til løsninger, så skal vi nok sige til, hvis du er på vildspor.
Kom med nogle forslag til løsninger, så skal vi nok sige til, hvis du er på vildspor.
Skriv et svar til: Hjælp til blækregning !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
