Fysik
Fluxtæthed
21. januar 2007 af
uksomi (Slettet)
Der står i min opgave at to magnetfelter har feltlinierne vinkelrette på hinanden. De danner tilsammen et totalt magnetfelt med fluxtætheden 3,6T. Fluxtæthedeni der ene felt er B1=2,5T.Jeg skal beregne fluxtætheden B2 i det andet felt:
Fået den til at være B2=10,46T
Er det rigtigt?
Fået den til at være B2=10,46T
Er det rigtigt?
Skriv et svar til: Fluxtæthed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
