Matematik

løsningsmængde ...........

21. januar 2007 af bobblomst (Slettet)
Find ud af løsningsmængden

nogen der vil hjælpe mig igang .

Find ud af løsmængd.


5x+2=4/(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2007 af Duffy

Lad x være forskellig fra 1:

så kan vi skrive


5x + 2 = 4/(x-1)


(5x + 2)(x-1) = 4

...så har du en 2. grdslign. i x

fortsæt nu selv.



Løsningerne bliver

x E {3/10+1/10*129^(1/2), 3/10-1/10*129^(1/2)}

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2007 af mathon

oprindelige tråd
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=301801

Skriv et svar til: løsningsmængde ...........

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.