Matematik
Differentialregning
22. januar 2007 af
mille111 (Slettet)
Hvordan differentieres f(x)= 3,2*1,13^x????
Svar #1
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Det differentieres som et produkt:
(f*g)'(x) = f'(x)*g(x) + f(x)*g'(x)
(f*g)'(x) = f'(x)*g(x) + f(x)*g'(x)
Svar #2
23. januar 2007 af mathon
f(x)= 3,2*1,13^x
f'(x)=3,2*ln(1,13)*1,13^x...se tilføjelsen
..................................................................................................................................................
tilføjelse:
Husk
(a^x)' = ln(a)*a^x
specifikt:
(1,13^x)'=ln(1,13)*1,13^x
f'(x)=3,2*ln(1,13)*1,13^x...se tilføjelsen
..................................................................................................................................................
tilføjelse:
Husk
(a^x)' = ln(a)*a^x
specifikt:
(1,13^x)'=ln(1,13)*1,13^x
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
