Matematik
brøkregning tjek
22. januar 2007 af
biala (Slettet)
forkort brøk: (x2-9)/(x2+6-12)
(x2-9)=(x-3)(x+3) x=+3
(x2+6-12)=(x-2)(x+6) x=+6
vil bare høre om det er rigtigt så jeg ved om jeg har forstået det?? håber i kan hjælpe
(x2-9)=(x-3)(x+3) x=+3
(x2+6-12)=(x-2)(x+6) x=+6
vil bare høre om det er rigtigt så jeg ved om jeg har forstået det?? håber i kan hjælpe
Skriv et svar til: brøkregning tjek
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
