Matematik
reducere
26. januar 2007 af
Teazy (Slettet)
Hvordan reducerer jeg dette, så jeg får et mere overskueligt udtryk for A
A = 2pi * r * (v/(pi * r^2)) ??
A = 2pi * r * (v/(pi * r^2)) ??
Svar #2
26. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
A = 2pi * r * (v/(pi * r^2))
A = (2pi * r * v)/(pi * r^2)
A = (2 * v)/r
A = 2v/r
...eksempelvis. Så er pi også ude af billedet.
A = (2pi * r * v)/(pi * r^2)
A = (2 * v)/r
A = 2v/r
...eksempelvis. Så er pi også ude af billedet.
Skriv et svar til: reducere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
