Matematik
fukntion
26. januar 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey ¨
når jeg putter de tal fra tabellen i excel så får jeg en anden funktion hvordan kan det være når min er sådan
y=15 * x ^0,9
Tabel til funktionen:
1 2 3 4 5 6 7 8
15 27 40 52 63 75 86 97
isted får jeg
11,726 + 4,1071=y
håber får svar
når jeg putter de tal fra tabellen i excel så får jeg en anden funktion hvordan kan det være når min er sådan
y=15 * x ^0,9
Tabel til funktionen:
1 2 3 4 5 6 7 8
15 27 40 52 63 75 86 97
isted får jeg
11,726 + 4,1071=y
håber får svar
Svar #1
26. januar 2007 af eightx2 (Slettet)
Snakker du om tendenslinjer? I så fald skal du lave en potensregression.
Svar #2
27. januar 2007 af hjælp19 (Slettet)
hvad mener du med det at jeg skal trykke på tendenslinjer har men der kommer den her funktion
11,726 + 4,1071=y
kommer den også ved din
11,726 + 4,1071=y
kommer den også ved din
Skriv et svar til: fukntion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
