Samfundsfag
rettelse af..
26. januar 2007 af
Zaga (Slettet)
hey.. Jeg har en lille artikel, som vil gerne ha en til at rette og se på, er ikke ret god til gramatik, især komaer..
Vil helst ha' de steder som bliver rettet markeres med fed ..
på forhånd tak
link til opgaven:
http://peecee.dk/?id=24837
Vil helst ha' de steder som bliver rettet markeres med fed ..
på forhånd tak
link til opgaven:
http://peecee.dk/?id=24837
Svar #1
26. januar 2007 af akadina (Slettet)
Her er nogle rettelser:
"så har du sikkert stødt på mange forskellig/ underlige navn"
--> forskelleg og navn skal skrives i flertal = forskellige og navne
"Det kan både være hos dine veninder, venner kærester, eks-kærester, familie, kollegaer, venner på skolen og måske "
--> der skal være komma efter venner
"bliver såret og endda græder over det."
--> byt om på endda og græder = græder endda over det.
"som bare lyder anderledes end ens selv? "
--> som bare lyder anderledes end ens EGET?
"om morgnen enden skoletid"
--> om morgnen INDEN skoletid
" Nej, det kun jeg ikke for "
--> Nej, det KUNNE jeg ikke for
"Som I kan læse er Litten meget glad for hendes navn. "
--> Som I kan læse er Litten meget glad for SIT navn.
MVH Akadina
"så har du sikkert stødt på mange forskellig/ underlige navn"
--> forskelleg og navn skal skrives i flertal = forskellige og navne
"Det kan både være hos dine veninder, venner kærester, eks-kærester, familie, kollegaer, venner på skolen og måske "
--> der skal være komma efter venner
"bliver såret og endda græder over det."
--> byt om på endda og græder = græder endda over det.
"som bare lyder anderledes end ens selv? "
--> som bare lyder anderledes end ens EGET?
"om morgnen enden skoletid"
--> om morgnen INDEN skoletid
" Nej, det kun jeg ikke for "
--> Nej, det KUNNE jeg ikke for
"Som I kan læse er Litten meget glad for hendes navn. "
--> Som I kan læse er Litten meget glad for SIT navn.
MVH Akadina
Svar #2
27. januar 2007 af 171089 (Slettet)
Jeg har kigget lidt på din artikel, og prøvet at rette det jeg kunne..
http://peecee.dk/?id=24964
http://peecee.dk/?id=24964
Skriv et svar til: rettelse af..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
