Matematik

Koordinatsæt

27. januar 2007 af chlo (Slettet)
Har funktionerne f(x)=-2x^2-0,5x-3, som er en parabel og g(x)=4,2x-5

hvordan finder man så koordinatsættene til hvert af skæringspunkterne for f og g

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Start med at løse ligningen
-2x^2-0,5x-3=4,2x-5 .

Svar #2
27. januar 2007 af chlo (Slettet)

okay, når man så er nået til -2x^2-4,7x=2 løser man det så som en 2. gradsligning?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Ja, men du har regnet galt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2007 af 171089 (Slettet)

du får -2x^2-4,7x=-2
og så løser du den som en 2.gradsligning.
men du skal først lave den om til:
-2x^2-4,7x+2=0

Skriv et svar til: Koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.