Matematik
Et par irriterende opgaver
27. januar 2007 af
Mathias (Slettet)
I den første opgave skal jeg gøre for at. f(x) "Kvadratrod" (ved ikke hvordan man laver den) x + 4 -2 , x > 4 giver f'(x) = 1 / 2 "Kvadratrod" x+4. Kan slet ikke gennemskue denne.
Skal bestemme en ligning for den tangent til grafen for f, som har røringspunkt i (0,f(0)). Har vist skrevet et eller andet ned med, at tangentens hældning er: A = f'(xo). Men så vil den jo blot give 0..? Er ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre.
Skal bestemme en ligning for den tangent til grafen for f, som har røringspunkt i (0,f(0)). Har vist skrevet et eller andet ned med, at tangentens hældning er: A = f'(xo). Men så vil den jo blot give 0..? Er ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre.
Svar #3
27. januar 2007 af Mathias (Slettet)
Nej, det er hvis rigtig nok. -2 skal er vist ikke med i kvadratroden. Så det hedder f(x) =Sqr(?)(x+4)-2
Skriv et svar til: Et par irriterende opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
