Matematik

Reducer

28. januar 2007 af shafh (Slettet)
Hey.
Hvordan reducerer man dette stykke. Har selv ingen anelse ;)


www.shafh.dk/lining04.jpg

På forhånd tak ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2007 af uksomi (Slettet)

a^2+a/a^3=a(a+1)/a^3=(a+1)/a^2=a/a^2+1/a^2=1/a+1/a^2

Svar #2
28. januar 2007 af shafh (Slettet)

Forstår jeg intet af. Hvad er det du gør? :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2007 af mathon

du bør vist repetere dine potenssætninger!!!!

se
http://peecee.dk/?id=25166

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.