Matematik
Trekant
28. januar 2007 af
Hannibal den store (Slettet)
Hej.. jeg ville meget gerne have noget hjælp til at komme videre i følgende opgave.
"I en trekant ABC, hvor vinkel C er spids, er |AC|=11,9 og |BC|=27,3. Desuden oplyses det at trekantens areal er 68,9"
Ud fra det skal jeg så beregne vinkel C?
Hvordan kommer jeg videre? da der ikke er en vinkel oplyst ved jeg ikke hvad man ska bruge af cosinus, sinus etc.
"I en trekant ABC, hvor vinkel C er spids, er |AC|=11,9 og |BC|=27,3. Desuden oplyses det at trekantens areal er 68,9"
Ud fra det skal jeg så beregne vinkel C?
Hvordan kommer jeg videre? da der ikke er en vinkel oplyst ved jeg ikke hvad man ska bruge af cosinus, sinus etc.
Svar #1
28. januar 2007 af baaaay (Slettet)
T = ½ab*sinC
Indsæt de forskellige oplysninger og isolér C
Indsæt de forskellige oplysninger og isolér C
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
