Matematik
trekant ABC
29. januar 2007 af
sweetty (Slettet)
I trekant ABC er a=8 , c=14 og højden hb=6.
Beregn de ukendte stykker i hver af de mulige trekanter.
Hvad skal lave her??
Jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig med den her opgave!
Beregn de ukendte stykker i hver af de mulige trekanter.
Hvad skal lave her??
Jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig med den her opgave!
Svar #1
29. januar 2007 af dnadan (Slettet)
Prøv at tegne dine oplysninger... Dette vil give dig et prej om du skal benytte:
pythagoras, sinus relationerne eller cosinus relationerne...
pythagoras, sinus relationerne eller cosinus relationerne...
Skriv et svar til: trekant ABC
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
