Engelsk
engelsk opgave (brev)
30. januar 2007 af
camilla9863 (Slettet)
Er der en der gider skimme dette stykke igennem? tak.
I am writing to you because your son has showed a behavior which is not acceaptable at our school. As you know, Ryan and three of his schoolmates drank alcohol in big amounts last sunday. Our school has a set of rules which contains no alcohol. Up to now Ryan has partly been a good example of our school, but this incident is not acceptable. There have been additional two situations where Ryan has showed a behaviour which we can not accept. The board of the school has therefore decided, that Ryan no longer can attend this school. We have discussed Ryan’s case, which we usually don’t in this sort of situations. The difference is that Ryan has been a good student and showed will and confidence. Ryan has unfortunately not showed this the last two months. It is regretable, but I know that Ryan can become something great if he pulls him self together. I advice you to take a very serious talk whit him, and then find a school togehter. A school which has will to stand up for him when he needs it. I know it is possible, so do not lose faith in Ryan. I will invite you to a meeting here at the school, so you can form a better picture of the case. This is important both to you and to Ryan.
I am writing to you because your son has showed a behavior which is not acceaptable at our school. As you know, Ryan and three of his schoolmates drank alcohol in big amounts last sunday. Our school has a set of rules which contains no alcohol. Up to now Ryan has partly been a good example of our school, but this incident is not acceptable. There have been additional two situations where Ryan has showed a behaviour which we can not accept. The board of the school has therefore decided, that Ryan no longer can attend this school. We have discussed Ryan’s case, which we usually don’t in this sort of situations. The difference is that Ryan has been a good student and showed will and confidence. Ryan has unfortunately not showed this the last two months. It is regretable, but I know that Ryan can become something great if he pulls him self together. I advice you to take a very serious talk whit him, and then find a school togehter. A school which has will to stand up for him when he needs it. I know it is possible, so do not lose faith in Ryan. I will invite you to a meeting here at the school, so you can form a better picture of the case. This is important both to you and to Ryan.
Svar #1
30. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
Har lige rettet nogle stavefejl samt grammatiske fejl.
I am writing to you because your son has showed a behaviour which is not acceptable at our school. As you know, Ryan and three of his schoolmates drank alcohol in big amounts last Sunday. Our school has a set of rules which contains no alcohol. Up to now Ryan has partly been a good example of our school, but this incident is not acceptable. There have been additional two situations where Ryan has showed a behaviour which we can not accept. The board of the school has therefore decided that Ryan no longer can attend this school. We have discussed Ryan’s case, which we usually don’t in this sort of situations. The difference is that Ryan has been a good student and showed will and confidence. Ryan has unfortunately not showed this the last two months. It is regrettable, but I know that Ryan can become something great if he pulls him self together. I advice you to take a very serious talk whit him, and then find a school together. A school which has will to stand up for him when he needs it. I know it is possible, so do not lose faith in Ryan. I will invite you to a meeting here at the school, so you can form a better picture of the case. This is important both to you and to Ryan.
I am writing to you because your son has showed a behaviour which is not acceptable at our school. As you know, Ryan and three of his schoolmates drank alcohol in big amounts last Sunday. Our school has a set of rules which contains no alcohol. Up to now Ryan has partly been a good example of our school, but this incident is not acceptable. There have been additional two situations where Ryan has showed a behaviour which we can not accept. The board of the school has therefore decided that Ryan no longer can attend this school. We have discussed Ryan’s case, which we usually don’t in this sort of situations. The difference is that Ryan has been a good student and showed will and confidence. Ryan has unfortunately not showed this the last two months. It is regrettable, but I know that Ryan can become something great if he pulls him self together. I advice you to take a very serious talk whit him, and then find a school together. A school which has will to stand up for him when he needs it. I know it is possible, so do not lose faith in Ryan. I will invite you to a meeting here at the school, so you can form a better picture of the case. This is important both to you and to Ryan.
Svar #2
30. januar 2007 af siimba (Slettet)
Der er en stavefejl i 5. linje fra bunden
whit = with :)
whit = with :)
Svar #3
30. januar 2007 af Katrine (Slettet)
Our school has a set of rules which contains no alcohol. = Vores skole har et sæt regler som ikke indeholder alkohol.
Måske du skal bruge et andet ord end "contain" ;-)
Måske du skal bruge et andet ord end "contain" ;-)
Skriv et svar til: engelsk opgave (brev)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
